De Klimvallei

Gepubliceerd in Noord-Holland Lees 5784 keer

Het avontuur wacht! Ben jij er klaar voor?

Midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal ligt De KlimVallei! In ons Eco- Klimpark klim je tussen de toppen van de bomen met uitdagende hindernissen op 4 en 8 meter hoogte. Het parcours bestaat uit vier lussen met verschillende moeilijkheidscategorieën.

Deze attracties zorgen ervoor dat De KlimVallei iedereen van jong tot oud een leuke uitdaging biedt. Doordat je je steeds tussen de bomen bevindt, heb je het idee een ware Tarzan te zijn, die van boom tot boom zwaait. Het klimpark is aangelegd met volledig respect voor de natuur wat o.a. blijkt uit het gebruik van duurzame materialen.

De KlimVallei is gelegen in het Mariëndal aan de rand van Den Helder naast het bos De Donkere Duinen. Bij De KlimVallei liggen het Bezoekerscentrum De Helderse Vallei, een kinderboerderij, een openluchttheater, een geweldige uitkijktoren, een boscamping, een fiets en kanoroute en een heus ATB parcours. De KlimVallei is op loopafstand (max. 10 minuten) van de duinen, de zee en het strand.

 

 

logo klimvallei


Link website

 

      

     8m

      4m


4

parcoursen

 
40

elementen
 
7+

leeftijd
   

 

item contact item locatie

De Klimvallei
Jan Verfailleweg 7A
1783 BW Den Helder
Noord-Holland

con tel dark  +31 (0)6 1960 15 00

con mail dark  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

item openingstijden item prijzen


Actuele opneingstijden

 
t/m 11 jaar
12 t/m 15 jaar
vanaf 16 jaar

 

Reservering noodzakelijk

€ 12,50
€ 15,00
€ 17,50

 

raadzaam

 

item foto
 

 

item video
 

Meest bekeken

 
 

Recent toegevoegd